LEVEL UP 3D - JOCURI CU LEVEL UP

Publicitate

LEVEL UP 3D

Descriere joc:

Bine te-am gasit la un nou super tare si super nou joc cu level up sau invincibilii depinde cum vreti voi sa le spuneti. Ei bine, in noul joc numit Level Up la Ferma, un joc ce il veti gasii si sub nume precum Invincibilii la Ferma, Invincibilii Pickle Farmer sau Level Up Pickle Fermer, este un joc foarte tare in care trebuie sa aperi o mare si frumoasa gradina de niste demoni si monstri de tot felul. JOcul este destul de usor la inceput, dar monstri continua sa vina si sa vina, iar lucrurile de la un moment dat se complica. Crezi ca vei fii in stare sa termini cele 30 de nivele din Level Up la Ferma? Noi asa speram, pentru ca este un joc recomandat de noi, fiind cel mai nou joc cartoon network games online, un joc bun de indemanare, actiune dar si distractie. Vei putea sa alegi dintr-un arsenal destul de bine dotat, cum ar fi: vei putea sa lovesti cu furca, vei putea sa ai o prastie cu care sa lovesti monstri, o bomba explozibila din castravete si tot felul de arme mortale. La fiecare arma vei putea sa o upragezi, sa fie din ce in ce mai buna, pentru ca asa vei termina nivelele mai usor, si cu siguranta si jocul. Ai mare grija, si fii tot timpul cu ochii in patru dupa monstri boss, care sunt mai tari decat restu. Speram sa iti placa noul joc Level Up la Ferma, si nu uita, ia toate monezile pentru ca iti vor fi de folos.

Instructiuni joc:

Folosestete de sageti pentru a te misca, iar pentru a ataca apasa pe numere. Fiecare numar, 1,2,3,4,5 este un alt atac, apasand pe el vei face acel atac.

Cuvinte cheie:

level up la ferma, jocuri level up la ferma, level up pickle farmer, jocuri invincibili, jocuri invincibilii, jocuri invincibili level up, jocuri invincibilii online, jocuri invincibili cartoon network, jocuri level up, jocuri level up cartoon network, jocuri level up 3d, jocuri cu level up, jocuri cartoon network, cartoon network, joc level up, level up, cartoon, monstri, tari, jocuri cartoon,

LEVEL UP 3D Punctaj joc: 82 / 100

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Comenteaza jocul Level Up 3D