NARUTO VS ONE PIECE - JOCURI CU NARUTO

Publicitate

NARUTO VS ONE PIECE

Descriere joc:

Sunteti pregatiti pentru inca o doza de adrenalina cu cei mai puternici luptatori din lumea Anime? Noi speram ca da pentru ca tocmai ti-am adus cele mai tari si cele mai noi jocuri cu unele dintre cele mai interesante persoanje anime 2014 cum ar fi luptatorii din One Piece si bineinteles Naruto! Ei bine, cele mai tari lupte se dau intre cei mai puternici fighteri, asa ca in acest joc combinam luptele corp la corp din One Piece cu luptele supraumane din Naruto Shippuden! Jocul este unul destul de mare deci va trebui sa astepti un pic pana cand se va incarca. In acest joc vei putea sa joci impreuna cu un prieten sau contra lui, dar si singur la antrenamente sau la rezolvarea misiunilor impuse de Kage, ori, in confruntari de neutat. Alegeti cu cap echipa si lupta pana la ultima putere pentru a fi cel mai mare Kage din tot timpul!

Instructiuni joc:

Foloseste A,D pentru a te misca si S,L,I pentru aparare, iar K,U,J pentru atac. Daca nu te descurci, apasa O pentru a afla butoanele.

Cuvinte cheie:

jocuri naruto vs one piece, jocuri anime 2014, jocuri cu anime noi, jocuri cu naruto 2014, jocuri cu naruto noi, jocuri cu naruto 2014, jocuri cu naruto gratis, jocuri cu naruto online, jocuri cu naruto 3d, jocuri cu naruto vs pain, jocuri cu naruto vs one piece, jocuri cu naruto fight, jocuri cu naruto shippuden, jocuri cu naruto shippuden noi, jocuri cu one piece vs naruto, jocuri cu naruto shippuden ultimate ninja storm online,

NARUTO VS ONE PIECE Punctaj joc: 85 / 100

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Comenteaza jocul Naruto vs One Piece