CURAJ CAINELE CEL FRICOS - JOCURI CU CURAJ CAINE FRICOS

Publicitate

CURAJ CAINELE CEL FRICOS

Descriere joc:

Maine-poimaine este Halloween-ul si la noi, dar se pare ca si la Courage, Cainele fricos. Ei bine, si el s-a pregatit cum stie el mai bine, si vi-a adus un nou joc cu el foarte tare si foarte interesant, in care va trebui sa faci tot posibilul pentru a trece de toate nivelel, si pentru a fii pe primul loc la scor. Ei bine, noul joc il vei gasii si sub numele de Curaj Cainele Fricos de Halloween, dar si sub numele de Curaj Cainele Cel Fricos, cum il avem pe site-ul nostru cu jocuri cartoon network. In acest joc va trebui sa te foloseti de el, si de o sacosa fermecata cu care va trebui sa tragi in capurile de morti pana cand nu mai raman. Vei incepe ca tot timpul de la un nivel de dificultate mai scazut, iar la sfarsitul nivelurilor vei avea o dificultate foarte ridicata. Speram sa iti placa noul joc Curaj Cainele Cel Fricos si te asteptam la cat mai multe jocuri cu cel mai fricos catelus.

Instructiuni joc:

Folosestete de sageti pentru a te misca in stanga si in dreapta, iar pentru a lovii cu bugarii sau cu praful magic, apasa pe SPACE.

Cuvinte cheie:

jocuri curaj cainele cel fricos, jocuri curaj cainele fricos de halloween, jocuri curaj caine fricos gratis, curaj cainele cel fricos jocuri, jocuri online curaj cainele fricos, jocuri curaj cainele fricos, jocuri cartoon network, curaj caine fricos, cartoon network, curaj cainele fricos, cartoon, jocuri, jocuri cartoon,

CURAJ CAINELE CEL FRICOS Punctaj joc: 68 / 100

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Comenteaza jocul Curaj Cainele Cel Fricos

  • talida a spus: 24.01.2014

    Cristiana , eu te cred pentru ca , am jucat si eu Curaj caine Fricos cu ...

  • cristiana a spus: 14.01.2014

    am incercat toate jocurile si cel care mi-a placut "CURAJ CAINE FRICOS cu ...