FLAPJACK SI CAPACELE - JOCURI CU FLAPJACK

Publicitate

FLAPJACK SI CAPACELE

Descriere joc:

Bine ati revenit, dragi jucatori talentati, deoarece iata ca avem din nou ocazia de a va mai pregati inca un jocsor atat de distractiv, de amuzant si de simpatic totodata incat nu va veti putea opri din a-l juca. Stim cu totii cat de mult va plac jocusoarele super tari din categoria cea mai tare de jocuri si anume joculetele cu Flapjack asa ca si acest nou jocsor numit Flapjack si Capacele face parte din aceeasi categorie super tare, care va promite doar distractie si aventuri de neuitat. Ei bine, in joculetul Bottle Cap'N, se pare ca cei doi prieteni foarte buni si anume Flapjack si capitanul C'Nuckles au devenit oponenti, iar tu va trebui sa alegi de partea cui vrei sa fii, astfel ncat sa iti ajuti personajul sa castige fiecare nivel. Tot ce va trebui sa faci este sa iti fixezi tinta astfel incat sa aduni cele mai multe capace, care vor fi foarte valoroase si in schimbul carora poti sa primesti o foarte valoroasa harta. Mult succes.

Instructiuni joc:

Foloseste mouseul.

Cuvinte cheie:

jocuri cu flapjack, jocuri cu flapjack si capitanul knuckles, jocuri aventura cu flapjack, jocuri cu aventurile lui flapjack, jocuri cu capitanul flapjack, jocuri cu flapjack si capitanul knuckles, jocuri flapjack cartoon network, jocuri flapjack gratis, jocuri cu flapjack si knuckles gratis, jocuri flapjack si knuckles, jocuri flapjack noi, jocuri cu flapjack, jocuri cu flapjack si knuckles, jocuri cu flapjack si bubbie, flapjack si bubbie, flapjack bottle cap'n, flapjack bottle cap'n game, flapjack si capacele, joc flapjack si capacele, flapjack bottle cap,

FLAPJACK SI CAPACELE Punctaj joc: 90 / 100

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Comenteaza jocul Flapjack si Capacele

  • Dogaru Florin a spus: 26.04.2016

    Mie nu mia placut jocul deoarece nu merge niciun joc de la Flapjack. De aceea nu imi place niciun joc. cu drag D?ogaru Florin.