ED EDD SI EDDY CU SKATEBOARDUL - JOCURI CU ED EDD SI EDDY

Publicitate

ED EDD SI EDDY CU SKATEBOARDUL

Descriere joc:

Asa cum v-am obisnuit si pana acum, dragi jucatori, iata ca din nou avem o veste foarte buna pentru voi, deoarece iata ca din nou va prezentam unul dintre cele mai tari jocuri cu skateboarduri pe care le-ati intalnit vreodata, aceasta fiind o veste foarte buna in special pentru iubitorii acestui sport. In plus, acest nou joc face parte din categoria joculetelor cu Ed Edd si Eddy, ceea ce inseamna ca va fi si mai distractiv! In jocul Ed Edd si Eddy cu Skateboardul, cei trei Eds au construit o rampa din tot felul de gunoaie pe care au reusit sa le stranga, asa ca nu este chiar asa de perfecta, insa tu va trebui sa ii ajuti sa faca tot felul de smecherii si trucuri astfel incat sa il impresioneze pe Nazz, ca sa ii creada smecheri, insa in acelasi timp trebuie sa eviti golurile si echipa de reparatii. Fa tot felul de trucuri pentru cat mai mult trucuri si desigur ai grija sa nu cazi, ca sa nu te faci de rusine! Joaca Ed Edd si Eddy pe Skateboard si distreaza-te!

Instructiuni joc:

Foloseste tastele sageti pentru a te deplasa, SPACEBAR pentru a sari, Z,X,C pentru trucuri rapide sau Shift + Z,X,C penttru trucuri mai complicate.

Cuvinte cheie:

jocuri cu ed edd si eddy, jocuri cu ed ed si edi, jocuri cu ed edd eddy, jocuri cu ed ed si eddy, jocuri amuzante cu ed edd si eddy, jocuri amuzante cu ed edd si eddy, jocuri ed edd si eddy ce joc amuzant, jocuri cu ed edd si eddy gratis, jocuri cu ed edd si eddy noi gratis, jocuri cu ed edd si eddy in romana, ed edd n eddy game, jocuri cu skateboard, jocuri cu skateboardul, jocuri cu skateboard pe rampe, jocuri cu skateboard pe rampa, jocuri ed edd si eddy cu skateboard, ed edd and eddy skateboard game, ed edd and eddy skateboard game online, ed edd and eddy skate game, to the eds treme, to the eds-treme cartoon network,

ED EDD SI EDDY CU SKATEBOARDUL Punctaj joc: 65 / 100

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Comenteaza jocul Ed Edd si Eddy cu Skateboardul