FELIAZA IN VITEZA - JOCURI CU CHOWDER

Publicitate

FELIAZA IN VITEZA

Descriere joc:

Bine ati revenit,dragi jucatori, la inca un jocsor din colectia voastra preferata si unica cu joculete cu Chowder, cel plin de imaginatie si mereu cele mai tari si mai distractive jocuri din lume! De aceasta data, Chowder se afla din nou in restaurantul lui Mung Daal, asa ca aceasta aventura destul de dificila continua! Incearca sa te dovedesti curajos in jocsorul Feliaza in Viteza si aratati toate abilitatile, astfel incat sa poti sa castigi toate nivelurile jocului, dar mai important decat atat sa multumesti toti clientii lui Mung Daal si sa faci in acelasi timp cat mai multe puncte, distrandu-te extraordinar de bine si folosindu-te de toate ustensilele disponibile. Retetele pot fi mai dificile sau mai usoare, insa nu te da batut si respecta intocmai reteta, deoarece asa nu vei putea gresi. Mult succes si distractie placuta!

Instructiuni joc:

Foloseste tastele sageti pentru a te deplasa si a selecta ustensile din meniu, SPACEBARul pentru salt si dublu salt pentru a utiliza ustensilele, Z pentru a schimba ustensila sau a te uita la reteta.

Cuvinte cheie:

jocuri cu chowder, jocuri cu chowder cartoon network, jocuri cu chowder gratis, jocuri cu chowder in romana, jocuri cu chowder noi, cele mai noi jocuri cu chowder, jocuri de facut mancare, jocuri cu chowder in bucatarie, jocuri chowder in bucatarie, joc chowder facut mancare, chowder feliaza in viteza, jocuri chowder feliaza in viteza, chowder rump a thump game, chowder rump a thump, play chowder rump a thump,

FELIAZA IN VITEZA Punctaj joc: 100 / 100

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Comenteaza jocul Feliaza in Viteza