GENERATOR REX SI BEN 10 - JOCURI CU GENERATOR REX

Publicitate

GENERATOR REX SI BEN 10

Descriere joc:

Noul joc Generator Rex si Ben 10 este un joc foarte nou de gen Cartoon Network, in care cei mai iubiti eroi Ben Ten si Generator Rex sunt uniti pentru a distruge raul din oras. Ei bine, cartoon network s-a gandit sa le faca o surpriza tuturor fanilor, asa ca a creat noul joc Generator Rex si Ben 10, un joc foarte tare in care chiar daca il vom gasii pe Ben 10, personajul principal pentru noi este REx, de aceea gasim jocul in categoria cu JOCURI GENERATOR REX. Ei bine in acest joc vei putea fi si Ben 10 dar si Generator Rex, oricare vei fii va trebui sa lupti impotriva infractorilor, chiar daca trebuie sa tinem cont ca daca il vei alege pe Ben 10 povestea va fi putin diferita, iar daca il vei alege pe Generator Rex povestea va fi diferita de cea cu Ben 10, dar, in cele din urma povestile voastre se vor grupa si va fi aceasi poveste. Ei bine, in noul joc Generator Rex si Ben 10 va trebui sa scapati de extraterestri dar si de monstri EVO indiferent pe care dintre cei doi ii alegeti. Jocul are si mai multe filmulete foarte interesante asa ca daca vreti sa va jucati cum trebuie, aprindeti si boxele pentru o actiune la maxim. Jocul va ofera si un mod putin mai diferit, in care va trebui sa va luptati unul contra altul, deci noul joc Generator Rex si Ben 10 este un joc cu generator rex in 2, sau jocuri cu ben 10 in 2. In acest joc Ben Ten nu este mic, ci este ca si in ultimul desen cu Ben. Daca vei fii Ben 10 vei putea sa te transformi in diferiti extraterestri X, iar daca vei fii stapanul nanitilor REX vei putea sa generezi orice arma la fel ca in desenele cu el. Ajuta orasul si salveaza toti oameni care sunt in pericol din cauza acestor EVO + extraterestri rai.

Instructiuni joc:

Folosestete de SAGETI pentru a merge, apasa pe C pentru a sarii, X pentru a lovii cu piciorul si Z pentru a lovii cu pumnul. Apasa pe X sau Z in acelasi moment in care apesi si pe sageti pentru anumite scheme. Pentru a te transforma indiferent de care esti, apasa simultan pe X si Z.

Cuvinte cheie:

jocuri cu generator rex 3d, jocuri cu generator rex si ben 10, jocuri cu ben 10 3d, jocuri cu ben 10 si generator rex, jocuri cu ben 10 generator rex 2012, generator rex si ben 10 jatekok jocuri, jocuri heros united, jocuri cartoon network 3d, jocuri cu generator rex cu ben 10, generator rex, generator rex 3d, jocuri cartoon network, ben 10, cartoon, jocuri cu ben 10, jocuri, joc ben ten, ben 10 jatekok, jocur, desene, cartoon network, jocuri cu generator rex, ben ten, monstri, jocuri cu ben, jocuri cartoon,

GENERATOR REX SI BEN 10 Punctaj joc: 84 / 100

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Comenteaza jocul Generator Rex si Ben 10

 • cristi a spus: 03.04.2015

  este foarte fain

 • rzv a spus: 13.08.2014

  este foarte tare jocuuuuuuuul

 • VERGILIU a spus: 29.04.2014

  DEACORD CU TINE MARIUS

 • mateo a spus: 05.04.2014

  este fuarte tare

 • marius a spus: 10.03.2014

  este foarte tare dar se incarca greu