WILT SI MASINILE DE SPALAT - JOCURI CU CASA FOSTER PENTRU PRIETENI IMAGINARI

Publicitate

WILT SI MASINILE DE SPALAT

Descriere joc:

Ei bine, dragi jucatori, iata ca avem din nou incantatoarea ocazie de a va prezenta un nou jocsor super amuzant si distractiv, facand parte, desigur, tot din colectia voastra preferata cu cele mai hazlii jocuri pe care le-ati intalnit pana acum, joculetele cu Casa Foster pentru Prieteni Imaginari. Se pare ca aceste jocusoare, pe langa ca sunt deosebit de distractive si amuzante, sunt si educative, deoarece iata ca in jocul Wilt si Masinile de Spalat, inaltul si incredibil de amabilul prieten imaginar pe nume Wilt va va demonstra cat de amuzant poate sa devina acivitatea de spalare a rufelor. Se pare ca prietenilor imagini din Casa Foster nu prea le place sa faca acest lucru, astfel ca Wilt s-a hotarat sa le arate cat de distractiv poate sa fie, iar tu trebui sa il ajuti. Usitele masinilor de spalat se vor deschide din cand in cand, iar tot ce tu trebuie sa faci este sa il ajuti pe Wilt sa ajunga la masinile de spalat si sa arunce gramajoarele de haine destul de sus sau destul de jos, astfel incat acestea sa ajunga in masinile de spalat. Incearca sa nu ratezi, pentru a obtine un punctaj cat mai mare! Mult succes si distractie placuta jucand Wilt Spala si Face Valuri.

Instructiuni joc:

Folositi mouseul pentru a-l manevra pe Wilt si tineti mouseul apasat pentru a hotari inaltimea la care aruncati hainele.

Cuvinte cheie:

jocuri casa foster, jocuri casa foster pentru prieteni imaginari, jocuri casa foster pentru prieteni imaginari cartoon network, jocuri cu casa foster pentru prieteni imaginari, jocuri casa foster pentru prieteni imaginari gratis, jocuri casa foster pentru prieteni imaginari in romana, jocuri casa foster pentru prieteni imaginari noi, toate jocurile cu casa foster pentru prieteni imaginari, jocuri cu wilt, jocuri cu wilt casa foster pentru prieteni imaginari, wilt si masinile de spalat, wilt spala si face valuri,

WILT SI MASINILE DE SPALAT Punctaj joc: 100 / 100

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Comenteaza jocul Wilt si Masinile de Spalat