TRANSFORMERS ROLL OUT - JOCURI CU TRANSFORMERS

Publicitate

TRANSFORMERS ROLL OUT

Descriere joc:

Ei bine, dragi jucatoru, acest nou nout jocusor din colectia super tare Transformers are in centrul atentiei stravechea lupta intre decepticoni si autoboti, iar datoria ta ca mare fan al curajosului si puternicului Optimus Prime este sa il ajuti pe marele robot sa invinga toti autobotii si sa isi realizeze misiunea! Deoarece misiunea sa este destul de dificila, desigur ca Optimus are nevoie de ajutorul tau in jocusorul Transformers Roll Out. El trebuie sa ajunga pana la finalul traseului cat mai repede, insa in acelasi timp sa distruga cat mai multi oponenti in traseul lui, pentru a aduna cat mai multe puncte in acelasi timp. De asemenea, daca prinzi viteza cat mai mare, Optimus Prime se va trasnforma in camion si astfel vei reusi sa ajungi si mai repede la final. Noi va uram distractie placuta jucand Transformers Roll Out.

Instructiuni joc:

Foloseste tastele sageti pentru a te deplasa, pentru a sari si pentru a te transforma in camion. Cu tasta Z poti sa tragi.

Cuvinte cheie:

jocuri cu transformers, jocuri cu transformers animated, jocuri cu roboti transformers animated, joc transformers animated, jocuri cu transformers cartoon network, jocuri cu transformers cartoon, jocuri cu transformers cu optimus prime, jocuri cu transformers cu optimus, jocuri cu transformers si optimus prime, jocuri transformers optimus prime, jocuri transformers free, jocuri transformers games, jocuri transformers in actiune, jocuri transformers noi, jocuri transformers noi gratis, jocuri transformers roboti, jocuri cu transformers de actiune, transformers roll out, transformers roll out game, transformers roll out game online,

TRANSFORMERS ROLL OUT Punctaj joc: 83 / 100

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Comenteaza jocul Transformers Roll Out