BILLY SI MANDY LA CIRC - JOCURI CU BILLY SI MANDY

Publicitate

BILLY SI MANDY LA CIRC

Descriere joc:

Bine ati revenit, dragi jucatori, pentru unul dintre cele mai noi jocuri din colectia jocurilor cu Negrele Aventuri ale lui Billy si Mandy, jocuri care va incanta si va distreaza de fiecare data cand le incercati. In jocusorul Billy si Mandy la Circ, Mandy si cu Negri au hotarat sa ii indeplineasca, in sfarsitul, cel mai mare vis al lui Billy, si anume acela de a face un numar de circ. Desi lui totul i se parea floare la ureche, desigur ca nu totul este chiar asa de usor precum pare. Billy nu prea se descurca cu numarul sau, asa ca tu, fiind unul dintre cei mai mari fani ai celor trei prieteni nazdravani, vei avea minunata ocazie de a incerca tot ce poti pentru a-l ajuta pe Billy in noua sa aventura. In jocusorul Big Top Billy, ajuta-l pe micul baietel sa prinda un avant cat mai mare, iar atunci cand sare ajuta-l sa se mentina in aer un timp cat mai indelungat si sa faca cat mai multe smecherii, astfel incat sa obtii cel mai mare punctaj posibil. Nu renunta, asa cum nici Billy nu a renuntat la visul sau, si cu siguranta vei reusi in a-l determina pe Billy sa realizeze cel mai tare numar de circ.

Instructiuni joc:

Apasa tastele sageti stanga dreapta pentru a prinde viteza inainte de saritura, apasa tast SPACEBAR pentru a obtine mai mult timp in aer si apasa orice combinatii intre tastele sageti, cat esti in aer, pentru ca Billy sa faca tot felul de smecherii.

Cuvinte cheie:

jocuri billy si mandy, jocuri cu billy si mandy, jocuri cu bily si mandy, billy and mandy games, jocuri cu billy si mandy cartoon network, jocuri cu aventurile lui billy si mandy, jocuri gratis cu billy si mandy, jocuri billy si mandy cu magie, jocuri cu billy si mandy noi, jocuri cu negrele aventuri ale lui billy si mandy, billy si mandy jocuri online, jocuri cu sumbrele aventuri ale lui billy si mandy, jocuri cu bili si mendi, jocuri cu bili si mandi, jocuri cu circ, jocuri cu circari, jocuri cu billy si mandy la circ, big top billy, big top billy game, billy and mandy big top billy, juegos de big top billy,

BILLY SI MANDY LA CIRC Punctaj joc: 53 / 100

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Comenteaza jocul Billy si Mandy la Circ