SUPER ZERO BILLY - JOCURI CU BILLY SI MANDY

Publicitate

SUPER ZERO BILLY

Descriere joc:

Ei bine, dragi jucatori, acest joculet super simpatic intitulat Super Zero Billy va ajunge cu siguranta printre preferatele voastre, fiind un joc super tare, in care va trebui sa dovediti ca sunteti rapizi, agili si va trebui chiar si sa va folositi putin mintea, astfel incat sa ganditi jocul, altfel cu siguranta veti pierde si nu veti reusi sa il ajutati pe Billy. Printr-o vraja speciala de-a lui Grim(Negri), Billy a ajuns sa posede super puteri, transformandu-se in Super Zero. Toate astea doar pentru a-l ajuta sa evadeze de pe planeta parasita pe care se afla. Totusi, chiar si cu super puteri, acest lucru nu e chiar asa de usor precum pare. Se pare ca Billy are nevoie de ajutorul tau in jocusorul Billy Super Zero, pentru a reusi sa-si indeplineasca misiunea de evadare. Tot ce trebuie sa faci este sa il ghidezi pe super Billy prin labirint, punand bombe pentru a darama ziduri si pentru a omori extraterestrii. Daca stati prea aproape de bombe sau daca un extraterestru va atinge, veti pierde o viata si va trebui sa incepeti de la inceput, asa ca aveti grija. Noi va urma distractie placuta si mult succes in acest joculet foarte simpatic!

Instructiuni joc:

Foloseste tastele sageti pentru a-l misca pe Bill, SPACEBAR pentru a pune bombe si CTRL + tastele sageti pentru a studia labirintul.

Cuvinte cheie:

jocuri billy si mandy, jocuri cu billy si mandy, jocuri cu bily si mandy, billy and mandy games, jocuri cu billy si mandy cartoon network, jocuri cu aventurile lui billy si mandy, jocuri gratis cu billy si mandy, jocuri billy si mandy cu magie, jocuri cu billy si mandy noi, jocuri cu negrele aventuri ale lui billy si mandy, billy si mandy jocuri online, jocuri cu sumbrele aventuri ale lui billy si mandy, jocuri cu bili si mendi, jocuri cu bili si mandi, jocuri cu billy super zero, jocuri cu billy super zero juego, jocuri cu billy super zero game, jocuri cu bombe, jocuri cu extraterestrii, billy super zero, billy mandy super zero, jogo billy super zero,

SUPER ZERO BILLY Punctaj joc: 89 / 100

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Comenteaza jocul Super Zero Billy