BEN 10 SALVEAZA ORASUL - JOCURI CU BEN 10

Publicitate

BEN 10 SALVEAZA ORASUL

Descriere joc:

Ei iata, dragi jucatori, un adevarat joc de actiune, asa cum probabil multi preferati, cu tot felul de pericole la tot pasul, cu dusmanii care vin din toate partile, cu arme de foc, cu grenade, o adevarata misiune de salvare! Pentru cei care va plictiseati, iata un jocusor, numit Ben 10 Salveaza Orasul, care va necesita toate atentie si concentrarea voastra, rapiditate si agilitate, dar si tinta buna pentru a reusi sa il mentineti pe Ben in viata si sa salvati, deci orasul. Niste extraterestrii urati si infricosatori incearca, din nou, sa invadeze pamantul, dar cel mai probabil ca nu au auzit inca de Ben 10! In acest simpatic jocusor, Ben 10 Salvarea Orasului, veti avea ocazia de a-l ajuta pe micul erou sa omoare toti inamicii extraterestrii care se indreaota catre el, folosindu-se chiar si de grenazi si nu uitati, de asemenea, sa distrugeti si navele extraterestre de deasupra voastra, acestea aducandu-va mai multe puncte. Mult succes si sa va distrati jucand acest joc foarte palpitant!

Instructiuni joc:

Folositi tastele sageti pentru a va misca, A pentru a sari, S pentru a trage si SPACEBAR pentru grenazi. Totusi, intrand la menoiul "option", veti putea sa va schimbati voi aceste setari.

Cuvinte cheie:

jocuri cu ben ten mic, jocuri cu ben 10 noi, jocuri cu ben 10 gratis, jocuri cu ben 10 in romana, jocuri cu ben 10 jocuri noi, jocuri cu ben 10 mare, jocuri cu ben 10 noi 2014, jocuri cu ben 10 cartoon network, jocuri de actiune, jocuri de actiune cu ben 10, jocuri actiune ben 10, ben 10 in misiune, ben 10 in misiuni, jocuri cu impuscaturi, jocuri cu impuscat, jocuri cu impuscaturi noi, jocuri cu extraterestri, jocuri cu extraterestrii, jocuri cu extraterestri de impuscat, jocuri cu extraterestri impuscaturi, jocuri ben 10 cu impuscaturi, joc cu ben ten cu impuscaturi, jocuri misiuni de salvare, jocuri misiunea de salvare, ben 10 salveaza orasul, jocuri ben 10 salveaza orasul, jocuri cu ben 10 salveaza orasul, ben 10 save the city game, ben 10 save the city, juegos de ben 10 save the city,

BEN 10 SALVEAZA ORASUL Punctaj joc: 62 / 100

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Comenteaza jocul Ben 10 Salveaza Orasul