BEN 10 VERSUS MALWARE - JOCURI CU BEN 10

Publicitate

BEN 10 VERSUS MALWARE

Descriere joc:

Speram ca nu va dezamagim, aducandu-va un nou joculet super tare, foarte palpitant, din colectia jocurilor cu tanarul supererou Ben Tennyson, in care, ca deobicei, micul supererou a primit o noua misiune foarte dificila,mai importanta si foarte urgenta!!! Atentie, deoarece pentru acest joc veti avea in special nevoie sa fiti foarte concentrati, sa fiti descurcareti si foarte rapizi, sa nu pierdeti timpul cu altceva decat cu ceea ce trebuie sa infaptuiti pentru a completa misiunea! Se pare ca maleficul Malware a clocit un nou plan diabolic, dar speram ca tu il vei ajuta pe supereroul Ben Tennyson sa ii zadarniceasca planul, salvand astfel intreaga lume. Fii curajos, deoarece in jocusorul Ben 10 Versus Malware vei avea de-a face cu tot felul de situatii periculoase, va trebui sa te lupti cu insusi raufactorul extraterestru, asa ca nu iti pierde capul si fii la fel de neinfricat precum Ben! Va dorim sa aveti distractie placuta, in timp ce jucati Ben 10 Vs Malware si incercati sa obtineti un punctaj cat mai mare!

Instructiuni joc:

Folositi tastele sageti pentru a va misca, X pentru a va transforma in SpiderMonkei, Z pentru Ben, si C pentru Shocksquatch.

Cuvinte cheie:

jocuri cu ben ten mic, jocuri cu ben 10 noi, jocuri cu ben 10 gratis, jocuri cu ben 10 in romana, jocuri cu ben 10 jocuri noi, jocuri cu ben 10 mare, jocuri cu ben 10 noi 2014, jocuri cu ben 10 cartoon network, jocuri de actiune, jocuri de actiune cu ben 10, jocuri actiune ben 10, jocuri cu misiuni, jocuri in misiuni, jocuri misiuni ben 10, jocuri cu misiuni ben 10, jocuri ben 10 cu misiuni, jocuri ben 10 malware, jocuri ben 10 vs malware, ben 10 malware, ben 10 malware game,

BEN 10 VERSUS MALWARE Punctaj joc: 74 / 100

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Comenteaza jocul Ben 10 Versus Malware