BEN 10 PE ATV - JOCURI CU BEN 10

Publicitate

BEN 10 PE ATV

Descriere joc:

Dintre toate jocurile cu atv-uri, motociclete si motoare de diferite dimensiuni si care de care mai moderne si mai performante, acest joculet intitulat Ben 10 pe Atv este probabil unul dintre cele mai distractive, mai palpitante si totodata destul de simple jocuri. Se pare ca Ben Tennyson, eroul adolescent mereu gata de a salva lumea impreuna cu extraterestrii sai foarte puternici a decis sa ia o mica pauza si s-a retras la un fel de ferma foarte mare, ingradita, unde s-a hotarat sa se mai si distreze cu un atv super tare! Voi va trebui sa il ajuti, jucand Ben 10 cu Atv-ul, sa treaca peste toate traseele foarte denivelate si totodata periculoase, deoarece Ben se poate rasturna foarte usor. De-a lungul traseului vor exista asa numite "save point-uri", asadar daca va veti rasturna, veti incepe nivelul din nou doar din acel loc, nu chiar de la inceput. Nu va fie teama si conduceti rapid, dar totusi cu grija pe traseul accidentat si nu uitati sa va si distrati jucand acest super joc din colectia Ben 10 !

Instructiuni joc:

Folositi tastele sageti pentru a va deplasa si pentru a va mentine echilibrul si tasta ENTER pentru a schimba directia atvului.

Cuvinte cheie:

jocuri cu ben ten mic, jocuri cu ben 10 noi, jocuri cu ben 10 gratis, jocuri cu ben 10 in romana, jocuri cu ben 10 jocuri noi, jocuri cu ben 10 mare, jocuri cu ben 10 noi 2014, jocuri cu ben 10 cartoon network, jocuri cu motociclete, jocuri cu motorete, jocuri cu motoare, jocuri cu motoare de teren, jocuri cu motoare tari, jocuri cu motociclete de teren, jocuri cu motociclete ben 10, joc cu motociclete ben 10, jocuri cu moto ben 10, jocuri cu atv, jocuri cu atv de teren, jocuri cu atv-uri, jocuri cu atv-uri ben 10, ben 10 cu atv, joc ben 10 cu atv, ben 10 atv, ben 10 holiday trip, ben 10 holiday trip games, play ben 10 holiday trip,

BEN 10 PE ATV Punctaj joc: 0 / 100

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Comenteaza jocul Ben 10 pe Atv