BEN 10 SI PUTEREA OMNITRIXULUI - JOCURI CU BEN 10

Publicitate

BEN 10 SI PUTEREA OMNITRIXULUI

Descriere joc:

Dragi jucatori, suntem foarte fericiti sa va prezentam un nou superjoc din colectia jocurilor cu Ben 10, un joc de actiune de aceasta data, foarte palpitant, in care va trebui sa va luptati cu niste soldati ce par a fi intrat intr-un fel de transa si sunt foarte periculosi, numit Ben 10 si Puterea Omnitrixului. In acest joculet, veti avea sansa de a va transforma in mai multe forme extraterestre ale curajosului si puternicului erou adolescent, Ben Tennyson, in functie de necesitatile voastre. Va trebui sa inaintati mereu printr-un fel de depozit si, pe masura ce inaintati in jocusor, sa va luptati cu toti paznicii pe care ii intalniti. Insa fiti foarte atenti si nu subestimati acesti soldati, deoarece pe masura ce va jucati, acestia vor deveni tot mai puternici si mai violenti, iar voi va trebui sa va feriti de armele lor, care va pot rani. Distractie placuta jucand Ben 10 si Omnitrixul Dezlantuit si faceti tot posibilul sa invingeti toti paznicii in transa!

Instructiuni joc:

Folositi tastele sageti pentru a va deplasa, X pentru a sari, Z pentru a ataca, C pentru a va transforma intr-un alt extraterestru si SPACEBAR pentru a dezlantui puterea speciala a extraterestrului.

Cuvinte cheie:

jocuri cu ben ten mic, jocuri cu ben 10 noi, jocuri cu ben 10 gratis, jocuri cu ben 10 in romana, jocuri cu ben 10 jocuri noi, jocuri cu ben 10 mare, jocuri cu ben 10 noi 2014, jocuri cu ben 10 cartoon network, ben 10 si extraterestri, ben 10 extraterestrii, jocuri cu ben 10 si extrateresti, jocuri cu extraterestrii, ben 10 cu impuscaturi, ben 10 omnitrixul dezlantuit, ben 10 omnitrix game, jocuri cu ben 10 si omnitrixul, jocuri cu ben 10 omnitrixul dezlantuit, jocuri de actiune, jocuri de actiune cu ben 10, jocuri actiune ben 10, ben 10 omnitrix unleashed, ben 10 omnitrix unleashed game,

BEN 10 SI PUTEREA OMNITRIXULUI Punctaj joc: 88 / 100

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Comenteaza jocul Ben 10 si Puterea Omnitrixului