BATMAN FUGA PRIN ORAS - JOCURI CU BATMAN

Publicitate

BATMAN FUGA PRIN ORAS

Descriere joc:

Ei bine, trebuie sa recunoastem ca suntem siguri ca acest joc va va incanta pe toti deoarece combina cel putin trei feluri de jocuri care sunt toate printre preferatele voastre, jocuri de actiune, jocuri cu misiuni, jocuri cu impuscaturi, cu batai si asa mai departe. Acest joc cu Batman nu este unul foarte greu, insa, ca sa intelegeti cu exactitate fiecare aspect al jocului,modul cum acestea functioneaza noi va sfatuim sa completati tutorialul de la inceput, care va va arata tot ce aveti nevoie sa stiti pentru a atinge un punctaj cat mai mare. Va trebui sa stiti cum sa sariti, sa alunecati, sa treceti de pe platforme la niveluri mai de jos, cum sa va bateti in diferite feluri, in aer, prin alunecare si asa mai departe si chiar si cum sa va folositi de diferite obiecte, in folosul vostru. Insa nu va faceti griji deoarece toate aceste elemente nu sunt greu de retinut si va veti intra cu siguranta in mana din prima. Incercati sa obtineti un punctaj cat mai mare pentru a intra in topul jucatorilor si pentru a va distra cat mai tare, ajutandu-l pe Batman sa se lupte cu oponentii sai!

Instructiuni joc:

Folositi-va de tastele sageti pentru a sari, a aluneca si a sari dublu, dar si pentru a ataca. De asemenea, utilizati tasta spacebar pentru a va folosi de diferite obiecte, cand acestea sunt verzi.

Cuvinte cheie:

jocuri batman, jocuri cu batman, jocuri cu batman 2014, jocuri cu batman noi, batman games, jocuri cu batman actiune, jocuri cu batman cartoon network, jocuri cu batman free, jocuri cu batman gratis, jocuri cu batman gratis online, jocuri cu batman gratuite, jocuri cu batman in misiune, jocuri cu batman jocuri noi, jocuri cu batman jocuri gratis, jocuri cu batman noi, jocuri cu batman noi gratis, jocuri online cu batman, jocuri de actiune, jocuri cu actiune, jocuri cu batman de actiune, jocuri batman actiune, jocuri cu batai, jocuri cu batai pe strada, jocuri cu batai batman, jocuri cu lupte batman, jocuri cu impuscaturi, jocuri cu batman impuscaturi, jocuri cu alergat, jocuri cu raufacatori, batman gotham city rush, batman gotham city rush game, batman gotham city rush games,

BATMAN FUGA PRIN ORAS Punctaj joc: 69 / 100

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Comenteaza jocul Batman Fuga prin Oras