BATMAN SI ERA DE GHEATA - JOCURI CU BATMAN

Publicitate

BATMAN SI ERA DE GHEATA

Descriere joc:

Intr-o buna zi, Batman s-a trezit intr-un oras cu totul schimbat. Oare ce s-a intamplat? Desi este doar luna octombrie, tot orasul este acoperit de o patura groasa si rece ca gheata de zapada, care ingheata totul. Oare mai poate fi lumea salvata sau clima s-a alterat pe vecie? Se pare ca in toata treaba asta se vede clar mana lui Mr. Freeze. Ajuta-l pe Batman sa porneasca in cautarea maleficului infractor aducator de gheata si zapada si invinge-l, aducand clima la conditia sa normala. Va trebui sa te lupti cu multele masinarii si cu robotii raufacatorului, insa ia si tu exemplul lui Batman si fa tot ce iti sta in putere pentru a reusi sa salvezi orasul. Nu te speria de un pic de frig, catara-te pe diferitele platforme, activeaza toate masinariile si nu te lasa invins de nimeni! Incearca sa nu pierzi nicio viata, deoarece punctajul sau se va multiplica in functie de cate vieti mai ai. Mult succes.

Instructiuni joc:

Foloseste tastele sageti pentru a te misca si a sari, CTRL pentru a te lupta si Spacebar pentru a folosi franghia si lifturile.

Cuvinte cheie:

jocuri batman, jocuri cu batman, jocuri cu batman 2014, jocuri cu batman noi, batman games, jocuri cu batman actiune, jocuri cu batman cartoon network, jocuri cu batman free, jocuri cu batman gratis, jocuri cu batman gratis online, jocuri cu batman gratuite, jocuri cu batman in misiune, jocuri cu batman jocuri noi, jocuri cu batman jocuri gratis, jocuri cu batman noi, jocuri cu batman noi gratis, jocuri online cu batman, jocuri de actiune, jocuri cu actiune, jocuri cu batman de actiune, jocuri batman actiune, batman vs mr freeze game, batman vs mr freeze game online, jocuri batman vs mr freeze, batman ice age games,

BATMAN SI ERA DE GHEATA Punctaj joc: 64 / 100

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Comenteaza jocul Batman si Era de Gheata