BATMAN SI BATWOMAN - JOCURI CU BATMAN

Publicitate

BATMAN SI BATWOMAN

Descriere joc:

Buna ziua dragi prieteni ne bucuram ca ati revenit din nou pe site-ul nostru la cele mai tari jocuri cu personajul vostru preferat si anume supereroul Batman care va face intotdeauna orice ii va sta in putinta pentru a-si salva orasul de orice forta malefica. Totusi, iata ca acest joc prezinta o zi mai interesanta din viata lui Batman: in timpul noptii, in timp ce dadea o raita prin oras pentru a se asigura ca totul este in ordine, a gasit o femeie misterioasa, cu numele de Batwoman, insa aceasta a fugit inainte ca el sa poata sa vorbeasca cu ea. Ei bine, Batman nu s-a putut abtine sa nu o urmareasca, insa a fost intampinat de o gasca din slugitorii Pinguinului, care incearca, ca de obicei, sa puna stapanire pe oras. Ei bine, tu va trebui sa il ajuti pe Batman sa ii bata pe toti slujitorii Pinguinului, insa ai grija, deoarece acestia au fiecare diferite arme. La final, vei descoperi daca poti intr-adevar sau nu sa afli identitatea misterioasei Batwoman.

Instructiuni joc:

Foloseste sagetile pentru a te deplasa si a sari, CTRL pentru a te lupta si Spacebar pentru a folosi franghia de liliac pe gargui.

Cuvinte cheie:

jocuri batman, jocuri cu batman, jocuri cu batman 2014, jocuri cu batman noi, batman games, jocuri cu batman actiune, jocuri cu batman cartoon network, jocuri cu batman free, jocuri cu batman gratis, jocuri cu batman gratis online, jocuri cu batman gratuite, jocuri cu batman in misiune, jocuri cu batman jocuri noi, jocuri cu batman jocuri gratis, jocuri cu batman noi, jocuri cu batman noi gratis, jocuri online cu batman, jocuri de actiune, jocuri cu actiune, jocuri cu batman de actiune, jocuri batman actiune, batman vs penguin game, jocuri batman vs pinguin, batwoman game,

BATMAN SI BATWOMAN Punctaj joc: 73 / 100

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Comenteaza jocul Batman si Batwoman