BATMAN PE MOTOCICLETA - JOCURI CU BATMAN

Publicitate

BATMAN PE MOTOCICLETA

Descriere joc:

Bine ati revenit la un super joc, tot din colectia jocurilor cu Batman, un joc potrivit celor pasionati de motociclete, motorete si alte vehicule pe doura roti, vehicule periculoase si totusi atat de distractive! Desi suntem obisnuiti sa il vedem pe supereroul Batman in foarte luxoasa si performanta sa masina si anume batmobilul, de aceasta data eroul se afla pe o super motocicleta foarte rapida si care pare super distractiva! Misiunea voastra va fi sa il ajutati sa parcurga un traseu cat mai lung fara a se cadea, caci altfel nivelul incepe de la inceput. Desigur ca traseele sunt grele, dificile si periculoase, astfel ca va trebui sa urcati si sa coborati pante foarte abrupte si sa fiti in acelasi timp foarte atenti sa va mentineti echilibrul.

Instructiuni joc:

Folositi tastele in sus si in jos pentru a va deplasa in fata si in spate si la dreapta si stanga pentru a va mentine echilibrul.

Cuvinte cheie:

jocuri batman, jocuri cu batman, jocuri cu batman 2014, jocuri cu batman noi, batman games, jocuri cu batman actiune, jocuri cu batman cartoon network, jocuri cu batman free, jocuri cu batman gratis, jocuri cu batman gratis online, jocuri cu batman gratuite, jocuri cu batman in misiune, jocuri cu batman jocuri noi, jocuri cu batman jocuri gratis, jocuri cu batman noi, jocuri cu batman noi gratis, jocuri online cu batman, jocuri de aventura, jocuri de aventura si actiune, jocuri de actiune, jocuri cu batman de actiune, jocuri cu motociclete, jocuri cu motociclete gratis, jocuri cu motorete, jocuri cu motoare, jocuri cu batman cu motociclete, jocuri cu batman pe motociclete, jocuri cu batman pe motor, jocuri cu batman si motociclete, batman superbike games,

BATMAN PE MOTOCICLETA Punctaj joc: 84 / 100

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Comenteaza jocul Batman pe Motocicleta