CUPA CARTOON - JOCURI CARTOON NETWORK

Publicitate

CUPA CARTOON

Descriere joc:

Sunteti pregatiti pentru cel mai marfa joc, si cel mai tare joc din Cartoon Network? Sper ca da, pentru ca daca tot suntem in sezonul Euro 2012, Cartoon s-a gandit sa le faca o surpriza fanilor, asa ca a creat jocul denumit Cupa Cartoon, un joc foarte tare si foarte interesant in care in care va trebui sa joc fotbal ca si in Cupa Cartoon 2012. Ei bine, de la inceputul jocului va trebui sa alegi daca vrei sa joci doar un meci de incalzirea, sau intri dinrect in Cupa Cartoon Network. Daca vei alege cupa, va trebui sa iti alegi natia, si echipa cu care vei juca, alegand din echipa Cartoon Network, echipa Ben 10, echipa Finn si Jake sau echipa Foster. De fiecare data albitru va fi cuceritorul Jhonny Bravo care va fi aspru cu toate echipele. Jocul este foarte interesant, si trebuie sa inscrii cat mai multe goluri si sa castigi meciul daca vrei sa ajungi cat mai departe, si poate chiar sa ridici cupa in maini. Acest joc face parte din categoria cu jocuri diverse cartoon network, o categorie foarte tare in care gasesti mai multe jocuri diverse cu personaje din cartoon network combinate. Speram sa iti placa cupa cartoon network gratis, un joc sportiv de pe cartoon network. UPDATE: Acum doar pentru tine am pregatit un joc cu totul nou, si anume Cupa Cartoon Network 2013, un fotbal cartoon network nemaivazut! Ei bine, tot ce trebuie sa faci pentru a juca noul joc, este sa intri pe link-ul urmator, ce se refera la Cupa Cartoon Network 2013!

Instructiuni joc:

Folosestete de W,A,S,D sau SAGETI pentru a merge. Cand esti in atac, apasa pe X penru a suta, si Z pentru pase. Daca esti in aparare, apasa Z pentru a intra in alunecare si X pentru a schimba jucatorul.

Cuvinte cheie:

cupa cartoon, jocuri cupa cartoon, jocuri cupa cartoon network, jocuri cu cupa cartoon network, jocuri fotbal cupa cartoon, jocuri cupa mondiala cartoon network, jocuri cartoon network.ro cupa, jocuri cu fotbal cupa cartoon network, jocuri fotbal cupa cartoon network, toon cup 2012, toon cup cartoon network, cartoon cupa jĂĄtĂŠk, cartoon network cupa, cartoon cupa 2012, jocuri cartoon network fotbal, jocuri cartoon network, jocuri fotbal, jocuri cartoon network.ro, cartoon, cartoon network, finn si jake, ben 10, jocuri cartoon,

CUPA CARTOON Punctaj joc: 83 / 100

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Comenteaza jocul Cupa Cartoon

 • DARK VEIGAN a spus: 31.03.2014

  BAI DU-TE ALINE LA FEL SI TIE ANA

 • alin a spus: 03.03.2014

  am castigat de un infinit de infinite

 • ana a spus a spus: 01.02.2014

  am cisitigat de 100410

 • alina a spus: 28.01.2014

  frumi

 • mario a spus: 22.01.2014

  da e tare am castigat de 25 de ori

 • ePRAFjocu a spus: 18.01.2014

  2

 • mihnea a spus: 17.01.2014

  e frumos

 • ingrid a spus: 30.12.2013

  foarte tare jocul