FELINELE FULGER MISIUNEA DE SALVARE - JOCURI CU FELINELE FULGER

Publicitate

FELINELE FULGER MISIUNEA DE SALVARE

Descriere joc:

Suntem foarte bucurosi sa va prezentam un nou joc cu cele mai super tari feliene din lume, si anume felinele fulger. De aceasta data, poti sa iti alegi, inca de la inceput, personajul cu care vrei sa joci, in functie de puterea acestuia, de viteza si asa mai departe. Dupa aceea va incepe aventura! Va trebui sa pornesti intr-o misiune de salvare, care va avea mai multe nivele, gradul de dificultate crescand treptat. Astfel, va trebui sa te lupti cu dusmanii tai care vor vrea sa te distruga, va trebui sa sari peste tot felul de obstacole si pericole si, in acelasi timp, va trebui sa te grabesti, deoarece cu cat termini mai repede nivelul respectiv, cu atat va fi mai mare punctajul tau de la final. Incearca sa te aperi de loviturile inamicilor, astfel incat sa iti pastrezi bara de viata intacta.

Instructiuni joc:

Foloseste tastele sageti pentru a te misca, tasta C pentru a sari, V sau spacebar pentru a ataca si X pentru un super atac.

Cuvinte cheie:

jocuri felinele fulger, jocuri cu felinele fulger, jocuri cu felinele fulger cartoon network, jocuri cartoon network, jocuri cu felinele fulger gratis, jocuri cu felinele fulger foc, jocuri cu felinele fulger cn, jocuri felinele fulger cn, jocuri cu felinele de fulger, jocuri de felinele fulger, jocuri felinele fulger foc, jocuri gratuite cu felinele fulger, jocuri cu felinele fulger in misiune, jocuri felinele fulger in misiune, jocuri cu felinele fulger jocuri noi, jocurile cu felinele fulger jocuri toate, felinele fulger misiune de salvare, jocuri cu thundercats, jocuri cu pisici razboinice, jocuri de actiune cu felinele fulger, cartoon network,

FELINELE FULGER MISIUNEA DE SALVARE Punctaj joc: 83 / 100

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Comenteaza jocul Felinele Fulger Misiunea de Salvare

  • arnor a spus: 27.03.2014

    bin final le trebuie mai multa putere