CARTOON NETWORK GAMES - JOCURI CARTOON NETWORK

Publicitate

CARTOON NETWORK GAMES

Descriere joc:

Sunteti pregatiti pentru unul dintre cele mai mari si mai importante jocuri provenite de la cartoon network?! Noi speram ca da, pentru ca iti aducem noul joc Cartoon Network Games, fiind tradus ca si Olimpiada Cartoon Network sau Jocurile Olimpice Cartoon Network. Ei bine, oricum ii spui, in acest joc intalnim cele mai dragute si cunoscute personaje de pe Cartoon Network, adunate intr-un singur loc, la cel mai mare loc sportiv de pe planeta, Jocurile Olimpice Cartoon Network 2013! Jocul acesta se imparte pe mai multe jocuri, incepand cu Rush Hour unde dam peste Finn si Jake. La Rush Hour va trebui sa il controlezi pe Jake care il are pe Finn pe spatele lui. Va trebui sa te misti foarte rapid, si apasand pe tastele stanga-dreapta vei prinde viteza, si va trebui sa sari peste mai multe autobuze englezesti. Dupa ce runda e terminata vei primii o anumite medalie si va trebui sa incepi un alt joc olimpic cartoon network. Cel de-al doilea este Gigant Cup, un joc ce ni-l aduce pe micul extraterestru geniu de la Ben 10 Omniverse. De data acesta jocul Gigant Cup ne aduce un sport foarte furmos si cunoscut, si anume inotul. Va trebui sa inoti foarte bine, si rapid iar cand esti la marginea bazinului, care este o ceasca mare de cafea, apasa pe X pentru a te scufunda si a te intoarce. Booth Jump, este jocul olimpic ce e comparat cu saritura cu sprajina. Aici tanarul Mordecai trebuie sa ne arata ca este destul de curajos si bun pentru a sarii. Tu va trebui sa fugi foarte tare cu mordecai si atunci cand esti aproape de cabina apasa pe Z si tine apasat pana cand esti in aer, iar cand trebuie sa sari lasa de Z. Ulimul joc, dar nu cel din urma se numeste Funbrella si este jocul ce ne pune la dispozitie doua personaje foarte dragi noua, Gumball si Darwin. Ei bine, Gambal il care in spate pe darwin, pe o umbrela, si atunci cand atinge viteza buna il lanseaza. Tu va trebui sa faci aceste lucruri, si mai mult de atat, va trebui sa il proiectezi pe Darwin, iar atunci cand este aproape de final va trebui sa apesi pe Z pentru a nu cadea rau. Ei bine, acestea sunt cele patru jocuri olimpice 2013, in care personajele noastre preferate lupta pentru a reusii. La fiecare eveniment vei avea o medalie fie ea de bronz, argint sau aur. Pentru a castiga jocul va trebui sa ai toate cele 12 medalii facute din cele 4 probe parcurse fiecare de 3 ori, dar pentru a iesii pe primul loc va trebui sa le faci pe toate de aur. Speram sa iti placa acest joc, si te asteptam la cat mai multe jocuri cu personajele noastre preferate, dar si prietenii nostri Mordecai si Rigbi, Gumball si Darwin, Ben 10 Omniverse si Finn si Jake!

Instructiuni joc:

Jocul Cartoon Network Games este impartit pe 4 jocuri mai mici, fiecare cu instructiunile lui. La jocul Rush Hour va trebui sa apesi pe SAGETILE STANGA-DREAPTA pentru a prinde viteza, si sa apesi pe Z pentru a sarii peste autobuse. La jocul Gigant Cup va trebui sa apesi pe Z cand bara este la maxim pentru a inota cu viteza, iar cand esti la margine sa apesi pe X pentru a te intoarce. La jocul Booth Jump trebuie sa apesi foarte repede pe sagetile STANGA-DREAPTA, iar cand esti gata de sarit apasa pe Z si tine apasat pana iei viteza, dupa care lasa de Z pentru a sarii peste obstacol. La Funbrella va trebui sa alergi cat de tare poti tu apasand de multe ori si repede pe sagetile STANGA-DREAPTA dupa care apasa pe Z pentru a-l trimite pe Darwin la zbor, iar cand acesta este aproape de pamant, apasa din nou Z pentru a deschide umbrela, si a-i a tenua cazatura.

Cuvinte cheie:

jocuri cartoon network games, jocuri cartoon network 2014, jocuri cartoon network noi, cartoon network, jocuri cu personaje cartoon network, jocuri cu mordecai si rigbi, jocuri cu finn si jake, jocuri cu gumball, jocuri cu gambal, jocuri cu gumball si darwin, jocuri cu ben 10 omnivers, jocuri cu ben ten mic, jocuri cartoon network sport, ben 10 omniverse, jocuri cartoon network, jocuri cu gumbal, jocuri cu mordecai, 2014, finn si jake,

CARTOON NETWORK GAMES Punctaj joc: 80 / 100

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Comenteaza jocul Cartoon Network Games

 • Paul a spus: 14.05.2016

  Eyelash. Antonio and. At. Am. A. Boy

 • JIF a spus: 07.11.2015

  JSLFIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII,m' xmdefwjovmkjmvf,mc

 • MARCO a spus: 07.11.2015

  ESTE UN JOC FOARTE NASPA RAU

 • MARCO a spus: 07.11.2015

  NICI MACAR NU SE INCARCA

 • ALEX a spus: 24.02.2015

  E CEL MAI TARE JOC

 • Virginia a spus: a spus: 11.01.2015

  Virginia:Eu nu stiu anca nu lam jucat

 • virjini a spus: 11.01.2015

  Eu nu stiu inca nu lam jucat

 • mari a spus: 27.08.2014

  tare

 • nicol a spus: 12.08.2014

  naspa nu pot sa cistig

 • Sorin_76 tank a spus: 08.06.2014

  E levaia joaca nici nu poti face nik cind chisi

 • Andreea & Larisa a spus: 16.03.2014

  Larisa: - E cool dar se incarca cam naspa Andreea: -E taree mai

 • Andreea a spus: 16.03.2014

  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ]

 • stefan a spus: 24.02.2014

  este tare jocl

 • mario a spus: 21.02.2014

  tralatralatralatralatralatrala

 • alex a spus: 18.02.2014

  super tare jocul

 • catalin a spus: 06.02.2014

  e smecher rau

 • andrei a spus: 28.01.2014

  e super tare

 • reghian iulia maria a spus: 21.01.2014

  esti dragut